Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας

Δ/ση : Ηλία Βενέζη 66 – Χαλκίδα – 34100 – Τηλ. :2221078639 – Fax : 2221078639 – Κιν.:6945546657 – email: eviasoccercoach@gmail.com

 • 8o ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/6/2011 το 8ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμός μας στο Νομαρχιακό Μέγαρο Στερεάς Ελλάδας.

  Το Δ.Σ. ευχαριστεί πολύ για την παρουσία όλους τους παρευρισκόμενους, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και τους εισηγητές κ.Λιάπη Δημ., κ.Τελμετίδη Κων/νο, κ. Γεωργιάδη Νικ., κ.Πήδουλα Γ., κ.Παπαπαναγή Περ. και κ.Καλαποθαράκο Βασ. για τις χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες τους.

  Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς μας που βοήθησαν οικονομικά και υλικά στην διοργάνωση αυτού του Σεμιναρίου και τους θέλουμε πάντα κοντά μας.

  Το Δ.Σ.

 • Kατηγορίες

 • Αρχείο

 • Ημερολόγιο

  Δεκέμβριος 2018
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Ιον.    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Πρόσφατα Σχόλια

 • Διαχείρηση

 • Advertisements

ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ

Έντυπο Υλικό

Πατήστε αριστερό κλίκ πάνω σε κάθε αίτηση για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Τα αρχεία είναι σε μορφή pdf.

Για να τα δείτε θα χρειαστείτε το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader που μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδω.

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Αίτηση Εγγραφής – Για αρχική εγγραφή στο σύνδεσμο παρακαλώ να συμπληρώσετε την αίτηση και να την αποστείλετε μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον σύνδεσμο μας.

Φόρμα Στοιχείων Προπονητή – Μέλους – Όποιος συνάδελφος επιθυμεί αρχική εγγραφή στο σύνδεσμο εκτός από την αίτηση εγγραφής, παρακαλείται να συμπληρώσει και αυτή την φόρμα με τα στοιχεία του, για την ενημέρωση του αρχείου μας. Για τον ίδιο λόγο, όποιο εγγεγραμμένο μέλος έχει διαφοροποίηση σε κάποια από τα στοιχεία που έχει δηλώσει, παρακαλείται να ενημερώσει με τον ίδιο τρόπο(συμπλήρωση φόρμας) τον σύνδεσμο.

Αίτηση Χορήγησης Δελτίου Ελευθέρας Εισόδου – Συμπληρώστε την αίτηση και αποστείλετέ την στην ΕΠΟ για να σας χορηγηθεί η κάρτα ελευθέρας εισόδου για όλα τα γήπεδα της χώρας.

Αίτηση Χορήγησης Βεβαίωσης Μέλους – Όποιος συνάδελφος είναι ταμειακά ενήμερο μέλος του συνδέσμου και επιθυμεί να πάρει τη σχετική βεβαίωση που απαιτείται, για την ειδική Ταυτότητα προπονητή της ΕΠΟ( 3ετούς διάρκειας) ή την κάρτα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους των ΕΠΣ, μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση και να την αποστείλει στο σύνδεσμο μας.

Αίτηση χορήγησης κάρτας 3ετούς διάρκειας – Για να προμηθευτείτε την κάρτα 3ετούς διάρκειας της ΕΠΟ, συμπληρώστε την παρακάτω (συννημένη) αίτηση και αποστείλετε την, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ.

Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος – Για χορήγηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, συμπληρώστε την παρακάτω (συννημένη) έκθεση και αποστείλετε την στην αρμόδια διεύθυνση της Γ.Γ.Α. μαζί με τα απαραίτητα διακιολογητικά.

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Σύμβαση Προπονητικής  UEFA-Ε.Π.Ο. 2009 : Κατεβάστε την νέα σύμβαση που έχουν συνυπογράψει η UEFA με την Ε.Π.Ο. το 2009 για τους προπονητές.

Κώδικας Δεοντολογίας : Κατεβάστε τον Κώδικα Δεοντολογίας που εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Π.Π.Ε.) στη συνεδρίαση της 23ης Σεπτεμβρίου 1991 και ισχύει της ημέρας αυτής.

Advertisements
 
Αρέσει σε %d bloggers: