Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας

Δ/ση : Ηλία Βενέζη 66 – Χαλκίδα – 34100 – Τηλ. :2221078639 – Fax : 2221078639 – Κιν.:6945546657 – email: eviasoccercoach@gmail.com

 • 8o ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/6/2011 το 8ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμός μας στο Νομαρχιακό Μέγαρο Στερεάς Ελλάδας.

  Το Δ.Σ. ευχαριστεί πολύ για την παρουσία όλους τους παρευρισκόμενους, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και τους εισηγητές κ.Λιάπη Δημ., κ.Τελμετίδη Κων/νο, κ. Γεωργιάδη Νικ., κ.Πήδουλα Γ., κ.Παπαπαναγή Περ. και κ.Καλαποθαράκο Βασ. για τις χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες τους.

  Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς μας που βοήθησαν οικονομικά και υλικά στην διοργάνωση αυτού του Σεμιναρίου και τους θέλουμε πάντα κοντά μας.

  Το Δ.Σ.

 • Kατηγορίες

 • Αρχείο

 • Ημερολόγιο

  Δεκέμβριος 2018
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Ιον.    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Πρόσφατα Σχόλια

 • Διαχείρηση

 • Advertisements

ΝΕΑ

Σεμινάριο Συνδέσμου Προπονητών Βοιωτίας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας διοργανώνει σεμινάριο προπονητικής με τους Βασίλη Βούζα, Νίκο Γκουλή, Βασίλη Αλεξίου και Γιάννη Κωτσή. Μια προσπάθεια που αξίζει την στήριξη των προπονητών της περιοχής και όχι μόνο.

Έγγραφο-Υπενθύμιση της ΚΕΔ/ΕΠΟ προς τους διαιτητές για την εφαρμογή του Κανονισμού Προπονητών

Με έγγραφό της προς τις Ενώσεις και τις Επιτροπές Διαιτησίας των Ενώσεων, η ΚΕΔ/ΕΠΟ, υπενθυμίζει την αρμοδιότητα των διαιτητών για τη σωστή εφαρμογή του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ, σε σχέση με την Κάρτα Προπονητή ανάλογα με την κατηγορία της ομάδας. Το έγγραφο το οποίο μπορείτε να το δείτε στα συννημένα, μας απέστειλε η ΟΠΠΕ. Κάντε κλίκ στις παρακάτω εικόνες για λεπτομέρειες..

Διευκρινήσεις-Οδηγίες Ε.Π.Ο. για Ταυτότητα και Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή

Με το υπ.αριθμ. 23355-3/8/2011 έγγραφο της Ε.Π.Ο. που μας κοινοποιήθηκε από την Ο.Π.Π.Ε., σε σχέση με την Ταυτότητα Προπονητή και το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, στα Τοπικά Πρωταθλήματα, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Α΄ Κατηγορία: Ισχύουν οι διατάξεις του κανονισμού προπονητών της Ε.Π.Ο. ( υποχρεωτική απασχόληση διπλωματούχου προπονητή, με πτυχίο UEFA ή αναθεώρηση-εξομείωση από Ε.Π.Ο.)

Β΄ και Γ΄ κατηγορία: Η συνεργασία με διπλωματούχο προπονητή δεν είναι υποχρεωτική. Υπάρχει ωστόσο η προτροπή προς τα σωματεία από την Ε.Π.Ο., με την ακόλουθη σειρά, για: α.Συνεργασία με διπλωματούχο, β. Συνεργασία με προπονητή που συμμετείχε σε σχολές ΕΠΟ  και έχει κριθεί επανεξεταστέος. Στους προπονητές αυτούς η ΕΠΟ εκδίδει Πιστοποιητικό ΟΥΕΦΑ Β΄. και γ.Υποψήφιους προπονητές που έχουν δηλώσει και έχουν εγγραφεί σε κατάλογο υποψηφίων, για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένη σχολή της ΕΠΟ, η οποία έχει ανακοινωθεί για να λειτουργήσει την περίοδο 2011-12. Τα σωματεία ανεξαρτήτου κατηγορίας που συνεργάζονται με διπλωματούχο προπονητή, θα πρέπει να ακολουθούν υποχρεωτικά τη διαδικασία που προβλέπεται στην Α΄κατηγορία για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης.

Στις άλλες περιπτώσεις προβλέπεται (για Β΄και Γ κατηγορία): α. Προπονητής με πιστοποιητικό ΟΥΕΑΦ Β΄: Αίτηση του προπονητή στο Τμήμα Μητρώου Προπονητών της ΕΠΟ για έκδοση του εν λόγω πιστοποιητικού, κατάθεση παραβόλου 60 ευρώ στο ταμείο της ΕΠΟ ή στην τράπεζα Πειραιώς (αρ. λογ. 5082-021433-637) με προσκόμιση διπλότυπου κατάθεσης, αίτηση του σωματείου στην  ΕΠΣ με προσκόμιση των δικαιολογητικών: Πιστοποιητικό ΟΥΕΦΑ Β΄, βεβαίωση συνδέσμου προπονητών ότι είναι μέλος, υπέυθυνη δήλωση ΄του προπονητή ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα κατασταικού και κανονισμού της ΕΠΟ, 2 φωτογραφίες, παράβολο 50 ευρώ. β. Υποψήφιοι προπονητές (που έχουν δηλώσει και έχουν εγγραφεί σε κατάλογο υποψηφίων, για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένη σχολή της ΕΠΟ, η οποία έχει ανακοινωθεί για να λειτουργήσει την περίοδο 2011-12.: Υπέυθυνησ δήλωση στην ΕΠΣ ότι θα μετέχουν στη συγκεκριμένη σχολή καζί με όλα τα δικαιολογητικά της προηγούμενης περίπτωσης.

Ταυτότητα Προπονητή (3ετίας): Στις Ε.Π.Σ. πλέον η κατάθεση δικαιολογητικών

Με βάση το υπ.αριθμ.22921 έγγραφο της Ε.Π.Ο., που μας κοινοποιήθηκε από την Ο.Π.Π.Ε. για την έκδοση ή ανανέωση της Ταυτότητας Προπονητή, τα δικαιολογητικά πλέον θα κατατίθενται στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων που ανήκει ή εργάζεται ο προπονητής, η οποία θα τα προωθεί στην Ε.Π.Ο. και αφού ελεγχθούν η Ε.Π.Ο. θα εκδίδει την ταυτότητα.

Ανακοίνωση για την Κάρτα Πάγκου (Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή)

Ο Σύνδεσμος προτρέπει τα μέλη του να φροντίσουν άμεσα για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας , σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών της Ε.Π.Ο., ούτως ώστε να είναι τυπικά και ουσιαστικά καλυμένοι, με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων τους. Η εφαρμογή του κανονισμού, μας αφορά όλους και πρώτοι εμείς οι προπονητές, πρέπει να είμαστε θεματοφύλακες των σχετικών διατάξεων. Υπενθυμίζεται, ότι εκτός το Περιφερειακό και την Α΄ Τοπική κατηγορία που είναι υποχρεωτικό και όσοι δεν φροντίσουν έγκαιρα για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης, δε θα μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους εντός γηπέδου, όλοι οι διπλωματούχοι που συνάπτουν σχέση με ομάδα Β΄ και Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, πρέπει επίσης να ακολουθήσουν τη σχετική διαδικασία (εγρ.23355/2011/ΕΠΟ). Λεπτομέρειες για την διαδικασία και τα δικαιολογητικά στη σελίδα του συνδέσμου μας www.epsevias.gr.

Ανακοίνωση Ε.Π.Ο. για Ταυτότητες Προπονητών

 Από το site της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αντιγράφουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι όλοι οι κάτοχοι ταυτοτήτων προπονητών UEFA, η οποία είναι σε ισχύ και δεν έχει λήξει και φέρει την υπογραφή του τέως προέδρου της ΟΠΠΕ Αριστείδη Ιακωβάκη, καλούνται να τις αποστείλουν στην ΕΠΟ (τμήμα προπονητών) με σκοπό να την αντικαταστήσουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, προκειμένου να μπορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο να λειτουργήσουν ως προπονητές. Η ημερομηνία λήξης της ταυτότητας θα παραμείνει η ίδια.
Η διεύθυνση είναι Ε.Π.Ο.-Τμήμα Μητρώου Προπονητών, Πάρκο Γουδί, Τ.Θ.14161, Γουδί, Αθήνα και το τηλέφωνο επικοινωνίας 2109306000. Όσοι συνάδελφοι χρειάζονται διευκρινήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύνδεσμο.

Ισχύς Ταυτότητας Προπονητή και Έκδοση Νέας

Με το υπ.αριθ. 229/1-8-2011 έγραφο της Ο.Π.Π.Ε. μας κοινοποιήθηκαν τα παρακάτω, σε σχέση με την ταυτότητα προπονητή (3ετούς Διάρκειας):

»Έχοντας υπόψη το υπ΄αριθ. 22921/29/7/2011 έγγραφο της Ε.Π.Ο., που απευθύνεται στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, σχετικά με τις ταυτότητες προπονητών, σας κάνουμε γνωστό ότι για όσους κατέχουν ταυτότητες προπονητών, τριετούς διάρκειας, που λήγουν την 31-12-2011, θα ισχύσουν και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2011-2012, προκειμένου να εκδώσουν δελτίο πιστοποίησης. Από το έτος 2012 θα εκδοθούν νέες ταυτότητες τριετούς διάρκειας, που τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά τους, θα κατατίθενται στις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.΄΄

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟY

Η 2η φάση της σχολής UEFA Α’ στα Χανιά, προσδιορίζεται από την Ε.Π.Ο., στις αρχές Ιανουαρίου 2012 (αμέσως μετά τις γιορτές). Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που παρακολούθησαν το 1ο μέρος, να προετοιμάσουν τις υποχρεώσεις τους (άδειες, δικαιολογητικά,  εγγραφή, log book κ.α.) για να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.

Aπαιτούμενα δικαιολογητικά για την κατηγορία UEFA Α΄
1. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Λυκείου τουλάχιστον
2. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας-αρτιμέλειας (σπό παθολόγο και ορθοπεδικό)
3. Δίπλωμα προπονητή UEFA Β΄ ή δίπλωμα Γ΄ κατηγορίας παλαιό (επικυρωμένο αντίγραφο)
4. Βεβαίωση προϋπηρεσίας ότι διετέλεσε για έναν τουλάχιστον χρόνο προπονητής σε αναγνωρισμένο σωματείο Ε.Π.Ο. ή σε ακαδημίες αναγνωρισμένου σωματείου 5. Ποινικό Μητρώο γενικής χρήσης
6. Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής περί μη δίωξης για βία στα γήπεδα.

Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου, γνωστοποιεί σε όλους τους προπονητές της Κρήτης που ενδιαφέρονται για την απόκτηση Διπλώματος UEFA Β’, πως οι εγγραφές ξεκίνησαν για την Σχολή που θα λάβει χώρα από 4-20 Ιανουαρίου 2012 στο Ρέθυμνο.

Aπαιτούμενα δικαιολογητικά για σχολή UEFA B΄
1. Αίτηση
2. Πιστοποιητικό γέννησης
3. Βεβαίωση Ε.Π.Ο. ή Ε.Π. Σωματείων ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής
4. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Γυμνασίου τουλάχιστον
5. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
6. Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
7. Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής (βεβαιώσεις από παθολόγο και ορθοπεδικό).
Ολοι οι ενδιαφερόμενοι για να μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε σχολή θα καταθέτουν ένα μήνα πριν από την έναρξη της σχολής το χρηματικό ποσό που έχει οριστεί (Παράβολα UEFA-PRO 1.300 ευρώ για την Α΄ Φάση και 1.300 ευρώ για τη Β΄ Φάση, UEFAA’ 650 ευρώ για την Α΄ Φάση και 650 ευρώ για τη Β΄ Φάση) στο Ταμείο της ΕΠΟ ή σε τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας (Τρ. Πειραιώς 5082-021433-637).
Μετά από το αίτημα που διατύπωσαν οι εν ενεργεία καθηγητές-προπονητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε την ίδρυση και λειτουργία σχολής προπονητών για αναθεώρηση και εξομοίωση των αδειών άσκησης επαγγέλματος προπονητών ποδοσφαίρου των παραπάνω αναφερόμενων, με την κατηγορία διπλώματος που ενέκρινε η αρμόδια επιτροπή της UEFA.

 

Advertisements
 
Αρέσει σε %d bloggers: